Skocz do zawartości
wizjonerek

Rekord świata w najwolniejszym wyniku 3dmarka :))

Rekomendowane odpowiedzi

pobiłem chyba rekord świata w tescie 3dmark(oczywiscie najwolniejszy) mój wynikt to uuuuuwaga :D 321 :)))))))))) 

hihihii niezle no nie  :wink:

To wcale nie tak mało...

Napewno niejeden miał z 200 ptk...

A tak poza tym odnośnie twojego podpisu to 9x140=1260 a nie 1190...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pobiłem chyba rekord świata w tescie 3dmark(oczywiscie najwolniejszy) mój wynikt to uuuuuwaga :D 321 :)))))))))) 

hihihii niezle no nie  :wink:

To wcale nie tak mało...

Napewno niejeden miał z 200 ptk...

A tak poza tym odnośnie twojego podpisu to 9x140=1260 a nie 1190...

POWAZNIE tyle miałem jak wróce do domciu to wam wrzuce linka do screna sami zobaczycie

Ps. co do podpisu to nieaktualny( bios mi tak proca rozpoznawał. dziwnie) .obecnie jest taki jak teraz :)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]To może jak dzis przetestuje PII300@374MHz, 64MB i RivaTNT2@Ultra. Zobaczymy ile z tego wycisnę...

Update - najmniejszy wynik w 3DMarku2001SE (nie licząc zer) to 133.

Zapraszam do podziwiania.http://service.madonion.com/compare?2k1=4436618

szkoda bede musiał popracowac nad konfiguracją aby ten wynik pobić :cry: :lol:

ale uwierzcie jak go zobaczyłem to padłem z wrazenia bo Forumowiacze tu liczą w "jakiś tysiącach" a ja nawet 1/3 tego nie miałem hiihih :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pobiłem chyba rekord świata w tescie 3dmark(oczywiscie najwolniejszy) mój wynikt to uuuuuwaga   :D 321 :))))))))))  

hihihii niezle no nie  :wink:

Wyjaśnij mi jakim cudem cię pobijam, skoro mam duuuużoo gorszy sprzęt 8O . Ja mam jakieś 910 - 950 w 3D Marku 2001 SE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cos slaby ten Twoj wynik..Ja na d1000 i voodoo 3 mam 1500 prawie. I jestem z niego bardzo niezadowolony :( A czemu Twoj jest tak maly to nie mam pojecia,cos tu chyba jest nie tak.. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pobiłem chyba rekord świata w tescie 3dmark(oczywiscie najwolniejszy) mój wynikt to uuuuuwaga   :D 321 :))))))))))  

hihihii niezle no nie  :wink:

Wyjaśnij mi jakim cudem cię pobijam, skoro mam duuuużoo gorszy sprzęt 8O . Ja mam jakieś 910 - 950 w 3D Marku 2001 SE

hmmmm.......długo się nad tym zastanawialem i po długim namysle wyszło po testach ze moja biedna Rivka nie krzaczyła sie przy fsb 41:))))) i stad takie kosmiczne wyniki :)))) ale i tak mnie pobili ciekawe czy uda mi sie osiągną lepszy wynik. nie licząc wyniku 0 ;)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok ale jak to mozliwe przecierz masz Djuron Morgan 1100@1190(140x9) Vcore1,80 , Soltek SL-DRV5 Kt333, 256MB DDR Elisksir ja dysponuje gorszym sprzetem athlon900 kt133 256 gf2mx(190/185) i wyciagam z 2700 chyba musiales ustawic rozdzilke na max monitora detale i antialiazing wlaczyc na max ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok ale jak to mozliwe przecierz masz Djuron Morgan 1100@1190(140x9) Vcore1,80 , Soltek SL-DRV5 Kt333, 256MB DDR Elisksir  ja dysponuje gorszym sprzetem athlon900 kt133 256  gf2mx(190/185) i wyciagam z 2700 chyba musiales ustawic rozdzilke na max monitora detale i antialiazing wlaczyc na max ??

co do podpisu to jest nie aktualny ale co go w ustawieniach zmienam to dalej jest ten sam rzadnej zmiany :((( a co do szczegółów to wszystko jest na max na 1024x768 32bitcolor. ,rivka sie krzaczy (dziwne bo artefaktów nie zauwazyłem). wczoraj nie miałem czsu zapodać linka dzisiaj po pracy wam zrobie(Fajnie taki wynik wygląda na takim sprzecie) ;) pozdrówka dla pracujących Wizjo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wycisnalem 200 z hakiem :) jak testowalem stabilnosc mojego podkreconego procka

odpalilem 3 razy hot cpu kompresje divx, film , w tle mp3 i 3dmarka 2001 :))

przeszedl wszystkie testy z takim wspanialym wynikiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok ale jak to mozliwe przecierz masz Djuron Morgan 1100@1190(140x9) Vcore1,80 , Soltek SL-DRV5 Kt333, 256MB DDR Elisksir  ja dysponuje gorszym sprzetem athlon900 kt133 256  gf2mx(190/185) i wyciagam z 2700 chyba musiales ustawic rozdzilke na max monitora detale i antialiazing wlaczyc na max ??

Wyjaśnienie jest bardzo proste, masz geforca 2 mx. Slaba karta, ale napewno lepsza od rivy tnt2 m64. A przy tych predkosciach proca to wlasnie karta graficzna nie wyrabia... U mnie jest podobnie, choc mam wynik w 3D Marku 2001 koło 1800-1900 pkt. To się niedługo zmieni, tylko kupię lepszą grafę. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...