Gość stormo Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Mam laptopa i ma on karte jak wyzej i nie moge ustawic mu wyjscia tv nie mialem do niego zadnych sterow i tak szukam i szukam i juz zwatpilem prosze o pomoc moze ktos wie jak to zrobic?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Napisz jaki to dokładnie model Laptopa (poszukaj jakiejś tabliczki znamionowej pod spodem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stormo Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Model to IBM ThinkPad model 2647 nie wiem co moge jeszcze podac ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stormo Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Przypominam o sobie moze ktos mi pomoze bo fajnieby bylo jakby dzialal ten tv-out a przyszlo mi do glowy moze jest tylko wyjscie a nie jest podlaczone, czy moze tak byc ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...