kamiltassior Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Co należy wykonać żeby moja nagrywarka była jako Primary a nie jako sedondary ?? Dokładnie to chodzi o to że chcę wgrać nowy bios do mojej nagrywarki a do tego potzrebne jest żeby była ona na Primary. Chyba że tu jest wszystko jak najbardziej poprawnie to nie będe miał zastrzeżeń, ...ale kto pyta nie błądzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Na primary masz HDD i tak powinno zostac. Nagrywarka jest na Master na drugim kanale IDE i to tez jest dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemac Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 @kamiltassior a czy nie pomyslales ze podczas flashowania wybierasz co i gdzie ma flashowac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Wszystko jest w porządku, hdd na prim, rw na sec master, cd na sec slave, nic nie zmieniać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...