Pulsar Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 "PCB Revision A Date Code 2004/07/28 File N24LD728.zip Size 322,503 bytes Description To enhance the support of AMD Sempron CPU. " Czy ktoś z Was testował już ten bios ?? Czy jest bezpieczny i nie uwali mi płyty, bo słyszałem, że po któryms oficjalnym BIOS'ie od DFI płyty padają jak muchy. Jakie BIOS'y polecacie do tej płyty ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamP Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Hmm,to chyba jednak ten,z którym coniektórzy mieli problemy i płyta po zaaplikowaniu tego BIOS'a nie wstawała... PS.Zapraszam tutaj -> http://forum.purepc.pl/posting.php?mode=reply&t=65941 (jest to wielki topic o DFI :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 To w takim razie które BIOS'y są bezpieczne ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HamP Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Proponuję na początek spróbować 06/19 - jest stabilny i całkiem nieźle się na nim podkręca. A potem próbować jakieś BIOS'y HellFire'a lub TicTac'a oparte np.na wyżej wymienionym (to też zależy,czy chcesz jakoś ekstremalnie kręcić,czy tylko troszkę,bo w tym drugim przypadku w zupełności wystarcza 06/19) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Panowie jest nadzieja :lol: :lol: :lol: Zobaczcie sami: http://o.v.e.r.clockers.at/printthread.php...threadid=122425 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 "PCB Revision A Date Code 2004/07/28 File N24LD728.zip Size 322,503 bytes Description To enhance the support of AMD Sempron CPU. " Czy ktoś z Was testował już ten bios ?? Czy jest bezpieczny i nie uwali mi płyty, bo słyszałem, że po któryms oficjalnym BIOS'ie od DFI płyty padają jak muchy. Jakie BIOS'y polecacie do tej płyty ? HEHE widze ze juz zaczynasz szalec z nowa mobo Pozdrowienia od IMPERIUM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...