marek_0011 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Witam wszystkich. Mam problem z karta Radeon 9550 His 128MB. Kupilem taka karte i nie moge jej zainstalowac pod systemem Windows 98 SE. Probowalem juz wszystkich mozliwosci, sterownikow zarowno Catalyst jak i Omega i nic. Caly czas wyswietla kompunikat w stylu: "Brak sterownika ekranu. Instalator nie moze kontynuowac pracy". Probowalem nawet wgrania systemu od "zera". Czy w ogole mozliwe jest zainstalowanie tej karty pod systemem 98 SE ? Pod Windows XP Professioanl wszystko jest ok. Nie wiem czy to istotne ale moj monitor to Philips 105S 15'. Wiem ze takie problemy wystepuja nie tylko u mnie. Dlatego prosze o pomoc. Z gory dziekuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 win98SE nie wykrywa tej karty więc raczej jej nie zainstalujesz.... BTW przeciez XP jest lepszy od przestarzałego syfu jakim jest 98se wiec po co instalowac starszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_0011 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Ale niektorym sie to udalo :) Jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 To musi się udać.Jak masz nową windę we właściwościach ekranu zinstaluj standartową VGA , restart i wtedy cat.czy omegi - oczywiście do tego systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_0011 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Tyle ze tak jak mowisz probowalem juz :) Tez nie pomoglo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_0011 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Moze odezwie sie osoba majaca wlasnie Hisa 9550 prawidlowo zainstalowanego pod Windows 98 SE ? Bardzo prosze o pomoc. Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_0011 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Dziekuje bardzo za odzew, wszystko jest juz ok (zainstalowalem najnowsze sterowniki ze strony producenta). Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 e marek, masz EDIT! (co z systemem kar? nie jest automatyczny?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 win98SE nie wykrywa tej karty więc raczej jej nie zainstalujesz.... BTW przeciez XP jest lepszy od przestarzałego syfu jakim jest 98se wiec po co instalowac starszy? widać człowieku jak sie znasz. chyba nigdy nie widziałeś na oczy 98se :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 win98SE nie wykrywa tej karty więc raczej jej nie zainstalujesz.... BTW przeciez XP jest lepszy od przestarzałego syfu jakim jest 98se wiec po co instalowac starszy? widać człowieku jak sie znasz. chyba nigdy nie widziałeś na oczy 98se :? widziałem i mam nadzieje że już nie zobacze :lol: :lol: bynajmniej wole XP za to ze gdy coś zmieniam w kompie, przypuśćmy ze MB to windows wolniej chodzi, ale nie umiera tak jak 98se....no i jest stabilniejszy...nie mam c600 i rivy aby siedziec na 98... :evil: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haccd Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 :lol: Masz Hisa 9550 i Win98 jesteś samobujca on nawet nie radzi sobie z agp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...