Thomaszek Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Witam! Posiadam w domu router postawiony na Freesco. Jest tylko problem, że bardzo często się wiesza - potrafi nawet po 10-15 minutach. Co może być tego przyczyną? Nie moge korzystać z internetu bo muszę często resetować router :/. Mam go postawionego na dyskietce więc może o to chodzi? Mam SDI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salomon Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 U mnie taka sytuacja była kiedy maksymalnie obciążałem łacze, serwer nie dawała rady i sie wieszał .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 A czy jest jakas mozliwosc tak skonfigurowac zeby sie nie wieszal? Bo najczesciej to jest po dluzszym czasie uzywania i pozniej to juz regularnie tak jakby sie przegrzewal... Komputer to celek 300, 32mb ramu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1988 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Po pierwsze przelec pamięć memtestem. Po drugie jakie freesco ?? Polecam 0.3.3 super stabilne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Ok, sproboje ja ustawic. Ja mam o ile sie nie myle wersje 3.0 czy 0.3 :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...