Skocz do zawartości
Smither

cos nie tak chyba z procÄ…?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszytskich ziomali z tego wirtualnego osiedla!;]

Moj problem:

Processor caly czas chodzi mi na poziomie minimum 54% i wzwyz co wdlug mnie spowalnia mi prace z kompa i nic sie z tym nie da zrobic... kiedys juz to zuwazylem ale tez mialem zasmiecony sytem i myslalem ze zalapalem jakies trojany albo wirusy ale innego roadziaju swinstwa ktore wysyalalja informacje z mojego komputera i przy tym zawalaja mi neta i procka wiec zformatowalem wszystkie dyski ale problem ten nie zniknol dalej procesor nie chce sobie "odpuscic" ze tak to nazwe i nie wiem co mam z tym zrobic czy moze mi ktos cos poradzic co mam z tym zrobic? moze mieliscie takie problemy? moj komputer jest ze tak powiem zaliczany troche archiwalnych z reszta opis sprzetu znajduje sie ponizej ale watpie bo przeciez wszystko mi dzialalo hmm.. bardzo prosze o porade juz nawet ze tak powiem ztunningowalem mojego milleniuma bo myslalem ze te microsoftowskie ciach!ly typu przywracanie systemu mi tak szkodza na kompa !

Z gory dziekuje Smither

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no bo wlasnie nie wiem kurdesz jak kupowalem kompa i to bylo z jakies trzy lata temu to pierwszym Os-em byl win98Se i wszystko smigalo a teraz to nawet po formacie ten komp powoli chodzi i nic nie pomaga i nie wiem dlaczego ........ a z 98 przeszedlem na milleniuma bo bezprzewodowka mi h**jowo dzialala a moze to wlasnie przez ta siecowe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tam ja musze jak najszybciej tego kompa komus obchnac i kupic nowego bo uwiez mi ze dostaje młodych przy tym kompie doprowadza mnie do furii flet jeden obstolcowany wogle ten komp to porazka a hardy(hardy dysk specjalnie, zeby ktos nie pomyslal ze zle napisalem :D)) to chodzi tak glosno ze wydalem juz majatek na zatyczki do uszow:D takze lol po prostu LLLLLLLLOOOOOOOOOLLLLLLLL!!!!!!! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi