Smither Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Witam wszytskich ziomali z tego wirtualnego osiedla!;] Moj problem: Processor caly czas chodzi mi na poziomie minimum 54% i wzwyz co wdlug mnie spowalnia mi prace z kompa i nic sie z tym nie da zrobic... kiedys juz to zuwazylem ale tez mialem zasmiecony sytem i myslalem ze zalapalem jakies trojany albo wirusy ale innego roadziaju swinstwa ktore wysyalalja informacje z mojego komputera i przy tym zawalaja mi neta i procka wiec zformatowalem wszystkie dyski ale problem ten nie zniknol dalej procesor nie chce sobie "odpuscic" ze tak to nazwe i nie wiem co mam z tym zrobic czy moze mi ktos cos poradzic co mam z tym zrobic? moze mieliscie takie problemy? moj komputer jest ze tak powiem zaliczany troche archiwalnych z reszta opis sprzetu znajduje sie ponizej ale watpie bo przeciez wszystko mi dzialalo hmm.. bardzo prosze o porade juz nawet ze tak powiem ztunningowalem mojego milleniuma bo myslalem ze te microsoftowskie ciach!ly typu przywracanie systemu mi tak szkodza na kompa ! Z gory dziekuje Smither Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randall Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Z "procą" masz wszystko OK. Zainstaluj XP, to pozbedziesz sie wiekszosci problemow generowanych przez najgorszy z systemow M$ jakim jest Me. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smither Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 ale stary na Windzie 98Se tez tak bylo a przy tych parametrach komputera xp to tragedia bo wiem bo mialem i mi sie komp 4 minuty ladowal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randall Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 A nie robiles przypadkiem nakladki tego Me na 98SE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smither Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 nie nie nie stary przeciez pisalem zawsze robilem format no nie no w zyciu bym tak nie zrobil to bylby moj najgorsyz błąd ;| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randall Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 No nic - nie wiem dlaczego ten XP Ci sie tyle ladowal. U mnie na laptopie PIII 500 + 190MB RAM XP smiga bardzo sensownie. Moja jedyna rada, to zebys zobaczyl na XP lub jakims innym NT 5.x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smither Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 no bo wlasnie nie wiem kurdesz jak kupowalem kompa i to bylo z jakies trzy lata temu to pierwszym Os-em byl win98Se i wszystko smigalo a teraz to nawet po formacie ten komp powoli chodzi i nic nie pomaga i nie wiem dlaczego ........ a z 98 przeszedlem na milleniuma bo bezprzewodowka mi h**jowo dzialala a moze to wlasnie przez ta siecowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randall Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 To wyjmij wszystko ze slotow oprocz grafy i sprawdz. Po nitce do klebka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smither Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 a tam ja musze jak najszybciej tego kompa komus obchnac i kupic nowego bo uwiez mi ze dostaje młodych przy tym kompie doprowadza mnie do furii flet jeden obstolcowany wogle ten komp to porazka a hardy(hardy dysk specjalnie, zeby ktos nie pomyslal ze zle napisalem :D)) to chodzi tak glosno ze wydalem juz majatek na zatyczki do uszow:D takze lol po prostu LLLLLLLLOOOOOOOOOLLLLLLLL!!!!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smither Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 yyyyyyy nie chce ktos kupic tanio peceta ? :D hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...