Nozgul Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Witam serdecznie wszystkich, mam dosc powazny dla mnie problem z karta muzyczna SB Audigy Player: czasem jak jest cicho muzyka, znika prawy kanal, jak podglosnie to sie znowu aktywuje, pomyslalem ze to moze cos z stykami, wtrysnolem do portu od wyjscia liniowego troche "Contakt", wymienilem kabel na kabelek z pozlacanymi stykami, a tu guzik!!, dalej to samo, co moze byc walniete?, czy to karta juz pada, i zaniesc do serwisu??. Mam drivery zainstalowane z plyty Creativa, i ostatnio zainstalowalem update Creativa ten najnowszy z Sierpnia, winde mam XP Pro PL. pozdrawiam, i dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Ja bym spróbował jeszcze na innym systemie np:WIN 98SE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Moim zdaniem jest to wina sprzętu. Może w SB coś nie łączy (jak nie działa spróbuj porószyć kablami) lub cośwe wzmacniczu do którego jest podłączona karta. Najgorsze sąproblemy które zdarzają się nieregularnie - może jak zaniesiesz do serwisu to będzie działać ok a w domu znowu kupa :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam78 Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Witam serdecznie wszystkich, mam dosc powazny dla mnie problem z karta muzyczna SB Audigy Player: czasem jak jest cicho muzyka, znika prawy kanal, jak podglosnie to sie znowu aktywuje, pomyslalem ze to moze cos z stykami, wtrysnolem do portu od wyjscia liniowego troche "Contakt", wymienilem kabel na kabelek z pozlacanymi stykami, a tu guzik!!, dalej to samo, co moze byc walniete?, czy to karta juz pada, i zaniesc do serwisu??. Mam drivery zainstalowane z plyty Creativa, i ostatnio zainstalowalem update Creativa ten najnowszy z Sierpnia, winde mam XP Pro PL. pozdrawiam, i dzieki za pomoc Sprawdzaleś w innym komputrze z innym niż XP systemem operacyjnym (konieczne). Spotkałem się z czymś takim ze ta sama karta w tym samym kompie przy małym poziomie głośności prawy kał szumiał. Tylko pod XP. Pod W2k, me, 98 nie. Reinstalacja XP + nowe stery - wszystko O.K. tyle że następnego dnia znów to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 ja bym obstawial na to urzadzenie ktore masz podlaczone do SB czy to glosniki czy to wzmacniacz , czesto sa takie objawy padania przedwzmacniacza ....... czy to w glosniczkach czy w wzmacniaczu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...