ummagame Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Problem polega naA tym , ze wpisuje haslo odbioru danej poczty piecio znakowe,a po sprawdzeniu mam haslo szescio znakowe-i tak jest w moim przypadku ,ze wszystkimi moimi kontami-hasla mam tez osmio znakowe,a potem "robia" sie szescio znakowe--Czy to trojan?--Cos zmienia mi haslo zalogowania w kontach.AV nic nie wykrywa,anty trojany tez. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 polecam wyjecie stacji dyskow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 E tam... to wentylator kręcąc się łopatkami odcina po kawałku części hasła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ummagame Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Caly ten problem mam po sprawdzeniu na infprof majego Pc.Jest tam test , czy mozna wyslac z mojego kompa emaila.Wprawdzie NIE wyslano maila ,ale sie cos sie stalo,i spowodowalo ,ze wentylator -a mam ich dwa {i jeszcze zgadnij Ktory To?} icina mi hasla.I dlaczego?Bylem przeciez u spowiedzi w niedzele w katedrze sw Brygidy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0rgiasz Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 co to za kolo jest? rotfl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...