kulfoniasty Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Witam, potrzebuje pomocy w pewnej sprawie. Otoz nabyłem sobie dzis baterie Li-on do mojej nokii, tylko sprawa ma sie tak. Wlozylem ja do telefonu, podlaczylem ladowarke i normalnie zasuwal pasek ladowania, ale po ok 2 minutach pasek zanikł. Tym samym nie wiem, czy to sie laduje czy nie, czy mam cos zrobic czy nie, poki co lezy podlaczona do ladowarki, ale nic nie ma na wyswietlaczu. Prosiłbym o pomoc, czy ktokolwiek się z czymś takim spotkał? Jakies rozwiązania? Bede wdzieczny. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 A na starej bateiii też tak było? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Wyłącz telefon, odepnij ładowarkę, włącz telefon i sprawdź jeszcze raz. Na allegro kupowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfoniasty Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Tak, na allegro. jesli odlaczam i wlaczam ponownie to zaskakuje znowu na krotki czas i znika. Na starej baterii nie bylo czegos takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 To pewnie masz jakąś chińszczyznę za ~19.90, jak i ja w swojej 5510 ;] Zapewne trafiony egzemplarz, spróbuj wymienić u sprzedającego. A daje się przynajmniej naładować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...