max22 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Problem jest taki gdy siedze sobie na kompie czasem przy wyłączeniach kompa lub wtrakcie użytkowania wyskakują mi niebieskie ekrany :-( o takich błędach: "PAGE FAULT IN NOW PAGED AREA" lub "IRQ NOT LESS OR EQUAL" Proszę o pomoc cóż to może być???? Pozdrawiam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Na moje oko to coś z ustawieniami w BIOSie, ale dokładnie nie mam pewności, zresetuj BIOS do domyślnych wartości, podkręc jedynie procka (tak jak masz teraz) i zobacz czy informacja będzie nadal wyskakiwała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Albo masz uwaloną którąś kość pamięci albo za bardzo przetaktowaną, wrzuć domyślne biosu. Jak nie pomoże to wyjmnij obydwie kostki, przetrzyj spirytusem styki i wrzuć jeszcze raz - mocno dociśnij. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...