Szymek Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Witam Wymieniłem sobie kartę graficzną na GF5900Ultra Asusa i mam jakieś dziwne 'akcje'. Mianowicie po deinstalacji starych sterowników ATI i wszystkiego innego badziewia do starej karty wszystko było super i 3DMark 2k1 pokazywał 16tys punktów co jest normalne. Nagle wszystko zaczęło chodzić 3 razy wolniej i 3DMark robi już tylko 6tys punktów. Tak z niczego. Sprawdzałem wszystkie ustawienia i możliwości ale karta pracuje cały czas na zwolnionych obrotach nawet w grach. Co jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 format jet dobry na wszystko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 format jet dobry na wszystko ;)True, true.... :D To niezastąpiony przyjaciel kompa... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 No nie tylko nie to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 miales ati , masz gf . format nieunikniony . sprawdz czy nie masz wlaczonego AA i anizo w sterach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 to nie wina AA tylko braku formata... niektóre nV nawet mogą kompa nie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>ć gdy wcześniej był ATi bez formatu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Spróbuj tego http://www.driverheaven.net/cleaner/downlo...DC3Setup_33.zip pozniej odinstaluj stery od NV i zainstaluj ponownie infa do plyty pozniej stery do grafy. Jak nie pomoże to tylko format :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinek Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 CZy karta jest podkrecona?? Ja mam co prawda wersje XT, ale na sterach od 60.xx w zwyz jak krece jednoczesnie ram i rdzen to mi zwalnia. Jak krece sam rdezen lub sam ram jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 ok dzięki, tylko zastanawiało mnie że chodził i mu się nagle odwidziało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 CZy karta jest podkrecona?? Ja mam co prawda wersje XT, ale na sterach od 60.xx w zwyz jak krece jednoczesnie ram i rdzen to mi zwalnia. Jak krece sam rdezen lub sam ram jest ok Bo gdy temp. uzyskana przekroczy limit, to automatycznie taktowania idą poniżej normy (poniżej defalut) dla bezpieczeństwa ( no comments )... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 quam - tez chcialbym zeby to bylo to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinek Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 CZy karta jest podkrecona?? Ja mam co prawda wersje XT, ale na sterach od 60.xx w zwyz jak krece jednoczesnie ram i rdzen to mi zwalnia. Jak krece sam rdezen lub sam ram jest ok Bo gdy temp. uzyskana przekroczy limit, to automatycznie taktowania idą poniżej normy (poniżej defalut) dla bezpieczeństwa ( no comments )... Wiem o ty, ale temperatura jest w normie. W spoczynku 58 a w stresie max 64. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 To była wina overclockingu na nowych sterownikach. Zainstalowałem jakieś 50-tki i już działa dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...