mechmom Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Jak w temacie, czy Pentagram QC-80 AlCu miesci sie bez problemu na plycie Epox 8RDAEi bo chcę taką kupić do drugiego kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 tak ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi1025 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Dobra ja też sie podepnę pod ten temat zakupiłem ostatnio mobila 2500+ i zmieniam chłodzenie, jestem posiadaczem solteka 75frn2-rl zastanawiam się czy pentagram 80cu (to mój wybór) zmieści się na płytę ale uwaga: w towarzystwie zalmana nb47j lub nb32j (swoją drogą który jest wydajniejszy?) na mostku północnym :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechmom Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 wedlug mnie nb47 wydajniejszy bo wiekszy :] a co do moejgo pytania to faktycznie pentagram wchodzi na tego epoxa ale opiera sie o jeden z kondensatorow :| mam nadzieje ze w niczym to nie zaszkodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...