mastersiara Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 mam problem... otoz mam gefa 3 i 80% gierek sie wiesza,,, tzn moze nie wiesza... gra dziala plynnie ale raz na 40sec jest zwis ktory sie potem odblokowuje i dalej jest gra plynna i zwis... i tak w kolko... ale sa tez gry ktore odrazu juz w menu maja zwisa... oczywiscie zdazyly mi sie gry ktore dzialaly bezszwankowo:p ((Doom3, warcraft3) ale np. wiesza mi sie (sims2, kotor, jedi knight q3 i wiele innych) .. nie wiem o co chodzi!? proca mam celerona 1.7 i 384 ramu na ddrach... plz help! z gory dzieki ! mam najnowsze dx9.0c i najnowsze stery z nvidia.com !!! jakbyco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Odinstaluj stery do grafy, zainstaluj ponownie infa od płyty pozniej jeszcze raz dx9 i na koncu jeszcze raz stery do grafy (wyłącz fastwrites w biosie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastersiara Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 zauwazylem ze gry na openGL dzialaja w 100% ale gierki direct3d maja zwisy... problem teraz w tym jak to naprawic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junkers Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Q3 i Jedi Knight nie są w OpenGL'u? To Ci nowośc, żyłem w nieświadomości przez tyle lat :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukiqq Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Jakbys wykazal choc troche inwencji ze swojej strony to znalazl bys temat w ktorym jest napisane duzoooo o gf3 i napewno o problemie dotyczacym wlasnie Ciebie. Geforce'y z natury sie grzeja, a GF3 to juz masakra, czeste chwilowe zatrzymania obrazu podczas wystwietlania scen 3d, moze wskazywac na mocne nagrzewanie sie GPU - w momencie zwiechy GPU chlodzi sie by pozniej moc przez jakas chwile dzialac dalej(swego rodzaju zabezpieczenie przed spaleniem rdzenia). Dotknij palcem spodu karty, pod GPU i zobacz czy parzy, jesli tak to znalazles rozwiazanie problemu. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...