Skocz do zawartości
mastersiara

geForce 3 Ti 200 64ddr agp x8 PROLINK problem

Rekomendowane odpowiedzi

mam problem...

otoz mam gefa 3 i 80% gierek sie wiesza,,, tzn moze nie wiesza...

gra dziala plynnie ale raz na 40sec jest zwis ktory sie potem odblokowuje i dalej jest gra plynna i zwis... i tak w kolko...

ale sa tez gry ktore odrazu juz w menu maja zwisa...

oczywiscie zdazyly mi sie gry ktore dzialaly bezszwankowo:p ((Doom3, warcraft3)

ale np. wiesza mi sie (sims2, kotor, jedi knight q3 i wiele innych) .. nie wiem o co chodzi!?

proca mam celerona 1.7

i 384 ramu na ddrach...

plz help! z gory dzieki !

mam najnowsze dx9.0c i najnowsze stery z nvidia.com !!! jakbyco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakbys wykazal choc troche inwencji ze swojej strony to znalazl bys temat w ktorym jest napisane duzoooo o gf3 i napewno o problemie dotyczacym wlasnie Ciebie. Geforce'y z natury sie grzeja, a GF3 to juz masakra, czeste chwilowe zatrzymania obrazu podczas wystwietlania scen 3d, moze wskazywac na mocne nagrzewanie sie GPU - w momencie zwiechy GPU chlodzi sie by pozniej moc przez jakas chwile dzialac dalej(swego rodzaju zabezpieczenie przed spaleniem rdzenia). Dotknij palcem spodu karty, pod GPU i zobacz czy parzy, jesli tak to znalazles rozwiazanie problemu. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi