Skocz do zawartości
Younior

Limity NEOSTRADA - WAZNE! Kto ma neo niech czyta...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Pewnie o limitach to kazdy juz wie ;-) wiec nic nowego nie powiem :P

Ale zapewne kazdy z was, a zwlaszcza Ci ktory mniedlugo konczy sie umoaw z neo bez limitu, zastanawia sie co zrobic aby owego limitu nie miec.

Odpowiedz jest prosta - chociaz malo kto ja zna (ja to wiem tylko dlateog ze moj szef zadzownil do tpsy z awantura ze zrezygnuje ze wszystkich uslug tpsy , a kilka ich jest, jezeli bedze mial neo z limitem). Laskawa Pani powiedziala mu co trzeba zrobic aby miec neo a nie miec limitu

Jest to tak naprawde bardzo prosta sprawa - ale nie wydaje mi sie ze tpsy sie tam jakos chwalila, wiec do rzeczy:

Zalozmy ze komus konczy sie umowa z tpsa 21 pazdziernika, jedyna rzecz ktora musi zrobic aby przedluzyc umowe i nie miec limitu to: PODPISANIE / PRZEDLUZENIE OBECNEJ UMOWY NIE POZNIEJ NIZ 3 TYG PRZED WYGASNIENCIEM POPRZEDNIEJ

czyli w podanym przykladnie nie pozniej niz 30 wrzesnia.

To wystarczy do tego aby cieszyc sie neostrada bez limitu przez kolejny rok.

Informacja jest sprawdzona bo podana przez osobe z tpsa z obslugi klienta, prawdopodobnie trzeba sie tez upomniec o to przy przedluzaniu umowy.

Powiedzcie o tym kazdemu kto ma neostrade i konczy mu sie niebawem umowe, niech tpsa nie okrada ludzi.

Pozdrawiam,

Younior

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi