The0ne Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Jak w temacie czym chłodzić procka na LGA 775 ?? Co sądzcie o Termaltake Silent 775?? Btw. czy jest jakaś przejściówka do montażu coolerów socket 478 na LGA 775 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 przejsciowek nie ma a boxowy cooler jest bardzo fajny. zeby cos bylo od niego duzo wydajniejsze to trzeba kupe kasy wydac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The0ne Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 na boxowym mam 46-50 średnio jak włącze jakąś aplikacje która bardziej obciąża proca mam 60 i strasznie głośno chodzi .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 dla prescotta to normalna temperatura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTM Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 przejsciowek nie majestes pewny - bo gdzies na jakiejs stronce widzialem jak wsadzili na LGA775 jednego z coolerow gigabyte - podobno gigabyte robi takie koszyczki moze to ktos potwierdzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 pogielo mi sie. myslelem, ze chodzi mu o przejsciowki do prockow :roll: jak sa przejsciowki to proponuje XP120 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Przejsciowki do coolerow sa, przewaznie tych lepszych typu gigabyte czy zalman. A czy sa w polsce to juz inna kwestia:) zapewne czasu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marc71 Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Witam, mam pytanko - jak mocno należy wpiąć piny z boxowego coolera w płytę, bo ja musiałem użyć niezłej siły, aby zaskoczyły do końca, a do tego potem płyta mi się dość mocno wygięła po zapięciu wszystkich czterech. Oczywiście postępowałem tak jak pisze instrukcja, czyli najpierw płytę zamontowałem do obudowy a potem montowałem cooler, ale w instrukcji nie pisze że trzeba nieźle nacisnąć na zapinkę aby się zablokowała, jeśli wpiąłem tylko lekko tak aby był słyszany klik, to piny po kolei wyskakiwały - bo nie doszły do końca. Pytam się bo nie wiem czy nie przesadzięłm z tym naciskiem na płytę - a moze trzeba było jeszcze inaczej zapinać. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perlins Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 ja do LGA775 polecam Silent Tower (ten aluminiowy od Thermaltake) jest wypasik... zwłaszcza że konkurencja jeszcze nic ciekawego nie pokazała. Mimo że TT to firma od gwizdków i błyskotek to ten Silent Tower nie jest taki zły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Ja dodam od siebie, ze Thermalright zapowiedział wypuszczenie przejściówek LGA775 do XP-120, nie wiem natomiast nic o SP94 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...