fungus Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Mam na płycie głównej ABIT NF7-S v2.0 procka AMD athlon 2500+ Barton. Jakie chłodzenie byście polecili do 150zł? Wiem że Zalman jest bardzo dobry ale za drogi dla mnie. Ja się zastanawiam nad: 1. Pentagram FREEZONE QC-92 Cu 2. Gigabyte 3D Cooler Pro GH-PCU21VG (za 130ZŁ) 3. ThermalTake Silent Boost 21dba Który byście polecili, albo podali swoje typy. (do 150zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 pierwszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Jeżeli mówisz że do 150zł to możesz sobie kupić Zalmana CNPS7000A-AlCu. Na allegro można znaleźć nawet poniżej 150zl. Posiadam takiego i naprawde polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 pentagram owszem,nie wiem jak z tym 92cu,ale ja mam i moge spokojnie polecic qc80-cu nic tylko brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 pentagram owszem,nie wiem jak z tym 92cu,ale ja mam i moge spokojnie polecic qc80-cu nic tylko brać. Popieram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Zalezy jak bardzo chcesz krecic procka. Jasli tylko do 2.2 GHZ, to w zupelnosci wystarcza WRIV, jesli wyzej to raczej wybralbym Zalmana 7000AlCu, tylko sprawdz czy masz wystarczajaco duzo miejsca miedzy mobo a zasilaczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...