wizjonerek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 prosze nie kasować mojego posta bo to chyba najodpowiedniejsze miejsce dla niego teraz :( a co z tym podpisem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 a co Ci nie działa ? myśle że odpowiedniejsze było by O Serwisie i Forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Ten post (wczesniejszy) zostal przeniesiony na Oservisie i forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Ten post (wczesniejszy) zostal przeniesiony na Oservisie i forumFakt 8) ale dale jnie moge zmienić podpisu to chyba jest za bardzo skomlikowane jak dla mnie :wink: czy może mi ktoś wytłumaczyć co mam robić ? bo profil-(zmina danych)-zapisz(wyslij) nie działa a podpis jaki był taki jest .a ze jest nieaktualny to mnie zaczyna draznic plisss pomocy dla lamy hiihihi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Ten post (wczesniejszy) zostal przeniesiony na Oservisie i forumFakt 8) ale dale jnie moge zmienić podpisu to chyba jest za bardzo skomlikowane jak dla mnie :wink: czy może mi ktoś wytłumaczyć co mam robić ? bo profil-(zmina danych)-zapisz(wyslij) nie działa a podpis jaki był taki jest .a ze jest nieaktualny to mnie zaczyna draznic plisss pomocy dla lamy hiihihi ;) Nie wiem jak ci pomoc :? U mnie normalnie wszystko dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...