maslosky Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 witam... zawieruszylo mi sie ok 180 zł i nie wiem co dokupić do "sprzęta"... jak narazie mam Athlona 1,9+ XP Palomino na płycie MSI KT4V, 512 ramu PC2700, MSI Geforce 5200 TD128 (128ddr/128 bit) - nie śmiać się dostałem w prezencie, mysle nad tym, czy zakupić jeszcze 256 ramu, czy tez sprzedać tego geforce i kupic HISa Radeona 9550 tez 128ddr/128 bit... prosze o szybką rade, bo nie mam za dużo czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flatman Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 W sumie każda propozycja którą wysnułeś jest dobra,ja jednak na twoim miejscu skłonił bym się do tego by sprzedać FX'a i kupić tego 9550, potem mógłbys go zmodować na 9600Pro czy tam XT :wink: Jednak ostateczny wybór nalezy do Ciebie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Opchnij FXa i kup Radka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Opchnij FXa i kup Radkaino jo;] sprzedaj palomino i dokup coś co sie kręci ładnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 jak do grania to bierz radka, procek wystarczajacy a ramu od biedy tez styka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maslosky Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 nie no proca raczej nie bede wymienial... jak narazie te 2 sprawy są chyba najważniejsze... grafa i ram... i miedzy tym sie zastanawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...