morzech Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 witam mam nastepujacy problem niekiedy na ekranie napisy zmieniaja sie na chińskie znaczki mam pytanie czy jest to efekt przegrzewania sie pamieci lub procesora na karcie czy karta poprostu umiera. orzech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Podaj więcej szczegółów . Zasilacz jakie napięcia ,temperatura GPU i pamięci na karcie ? .Włącz 3DMarka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morzech Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 a wiec szczegóły zasilacz enlight 300watt napiecia w porzadku na pamieciach mam radiatorki gpu jest dosc ciepłe (nie mam czym zmierzyc) temperatura wewnatrz obudowy góra 40 stopni 3DMarki przechodzi bez problemu , gry tez chodza (mało gram) Dzieje sie to dosc rzadko niekiedy jak chodze po internecie (czyli karta nie jest obciazona) orzech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 W tej sytuacji nic mądrego do głowy nie przychodz.Ale wyciągnij kartę , wydmuchaj kurz z karty i slotu AGP ,przetrzyj spirytem złącze karty i lukaj co będzie dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morzech Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Dzieki spróbuje . orzech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...