macgeb Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Mam problem kupiłe dysk sata i teraz nie mogę zrobić obrazu dysku,ponieważ ghost nie działa.Dlatego mam pytanie czym można zrobić obraz partycji i potem go przywrócić,na tym debilnym dysku. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 u mnie ghost bez problemu widzial dysk na sata, nawet juz kilka razy go odtwarzalem i nie bylo problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macgeb Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 u mnie ghost bez problemu widzial dysk na sata, nawet juz kilka razy go odtwarzalem i nie bylo problemu tylko która wersja bo zinstalowałem v 9 i robi mi obraz partycji tylko nie mogę go przywrócić pluje mi się o jakiś recovery disk???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 jesli mozesz poczekac do poczatku pazdziernika to podam Ci wtedy wszystkie szczegoly, bo teraz niestety nie siedze na swoim kompie i nie pamietam jaka mialem wesje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macgeb Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 jesli mozesz poczekac do poczatku pazdziernika to podam Ci wtedy wszystkie szczegoly, bo teraz niestety nie siedze na swoim kompie i nie pamietam jaka mialem wesje ok spoko jesli możesz to maila macgeb@poczta.onet.pl thx z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...