millor Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Wersja z 8mb cachem Powstało między nóżkami małego chipu wielkości 1x1 Wie ktoś jak to naprawić i odzyskać dane. Ja myślałem nad wymianą całej tej elektroniki(kosztuje 100zł), bo myślę, że talerze są w porządku. A i czy to można naprawić w ramach gwarancji. Proszę o pomoc, bo tam jest moja praca magisterka i kilka innych ważnych danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 na gwarancji nie beda sie martwic o twoje dane wiec na twoim miejscu zmienil bym elektronikę, n gw prawdopodobnie - jesli - dostal bys nowy dysk... po zmienie elektroniki powinno byc ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 ale kto coś takiego wogóle robi i gdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 nikt nie spalił elektroniki albo sie z tym nie spotkał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 EXCRAY nie zapomnij że elektronika musi mieć taki sam firmware. I może coś jeszcze ale nie pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 czyli taki sam numer na czipie i płicie drukowanej z naprawą to mi chodziło o wymiane elekczyli taki sam numer na czipie i płicie drukowanej z naprawą to mi chodziło o wymiane elek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Działa po wymianie elektroniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...