ChrisG Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zastanawiam sie czy w sieci lezy moze jakis emulator Xbox.Jezeli kros cos o takim emulatorku slyszal to moze by podal link!! Please! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Chyba jest trochę za wcześnie na wpełni działający emulator Xbox'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 napewno jeszcze nie ma! ale na bank sie ukaze!!! bo przeciez co to za problem zemulowac na kompie PIII 700mhz i jakas jednostke NV z Pixel Shaderem?. Emulator do PSXa nie byl problemem poniewaz gry emulowal softwaerowo(chodzi mi o VGSa). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 a wiecie coś może coś o emulatorze PS2 czy kiedyś coś takiego sie ukaże :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 hej a ja mam cos takiego... dawaj maila to ci wysle:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 rob_e mial to : filipzeg@wp.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Ja mam najnowszego developer kita dla xboxa i tam jest coś takiego jak środowisko testowe, ale jeszcze nie instalowałem bo miejsca nie mam chwilowo, więc nie wiem jaka byłaby przydatnoość tego do emulacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 tutaj znajdziecie emulatory do czego dusza zapragnie: www.megagames.com i do Xboxa i ps2 i nie tylko ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 do ps2, to chiba niezly konfig potzrebny??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadhu Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Wyjasnijmy sobie jedno: nie ma DZIALAJACEGO emulatora PS2 :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Sadhu ma racje. PS2 jest zbyt skomplikowany i na dzien dzisiejszy jest to niemozliwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...