combat Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Jakie Detki Najszybsze dla Gf2 mx-400 Pisze to w hardware a nie soft bo wy sie pewno wiecej znacie:) Wiec powiedzcie pliss jkaie beda najszybsze na tej karcie. z gory thnx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 na soft zaglądają zazwyczaj ci sami ludzie co piszą tytaj więc to Cie nie usprawiedliwa by łamać zasady. Ściągnij sobie 31 coś to powinno być dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Jezu no powiedzcie jak sie znacie bo mi jkaies dziwne wymiki wychodza w 3dmarku na 40.41 ale za to niekture gry chodza lepiej. wiec jka ktos zna jakies optymalne do gf2mx400 to by bylo super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Najlepsze u mnie były 29.82. Wersja 30.82 jest trochę wolniejsza, a 40.41 jeszcze nie próbowałem, bo na razie dostępne są tylko bety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Kurna, wez sie czlowieku opanuj. Po pierwsze na Sprzecie i na Oprogramowanie sa ci sami ludzie, po drugie to taki topic byl juz 17razy wiec daj sobie na wstrzymanie i uzyj szukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Do Mx-a najlepsze są troche starsze detki, czyli 20 coś. Najnowsze zwalniają te karty, przyśpieszają tylko geforcy 3 i 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Do Mx-a najlepsze są troche starsze detki, czyli 20 coś. Najnowsze zwalniają te karty, przyśpieszają tylko geforcy 3 i 4Guwno prawda, nie wprowadzaj nikogo w blad. Zainstaluj najnowsze 40cos i bedziesz zadowolony jak nigdy. Pozatym po co ja to mowie, trzeba bylo juz na samym poczatku ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> na [szukaj]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...