limal32 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Jak mam dodać pojemności do partycji, mam podzielone i na 1-ej z nich brak miejsca, za mało przydzieliłem. Jak to zrobić bezpiecznie, bez utraty danych? Za pomoc dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 A możesz to napisać po polsku, z przecinkami i kropkami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 A możesz to napisać po polsku, z przecinkami i kropkami?zmieniłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc_cypher Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Jak mam dodać pojemności do partycji, mam podzielone i na 1-ej z nich brak miejsca, za mało przydzieliłem. Jak to zrobić bezpiecznie, bez utraty danych? Za pomoc dzięki. Podejzewam, ze chodzi ci o zwiekszenie rozmiaru partycji. Oczywiscie by powiekszyc pierwsza partycje musisz miec wolne miejsce na 2 by to uczynic (nie musi byc cala wolna, wystarczy tyle ile chcesz dodac do pierwszej). Najprosciej uzyc Partition Magic.. . Kilka gazet komputerowych zamieszczalo pelna wersje np Komputer Swiat Ekspert 5/2003. Tam bezproblemowo to uczynisz. Jak masz problemy ze zdobyciem partition magic lub problemy z obsluga skontaktuj sie ze mna GG 1971819 (pisz nawet jak mnie nie ma) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Tak, taka opcje posiada Partiton Magic. Nazywa sie RESIZE. Zmniejszasz jedna i powiekszasz inna... lecz z waznymi danymi bym nie zaryzykowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Ja tam wole do tego celu OS Selector... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...