Skocz do zawartości
WoofeR

Aktualizacja BIOSU w ASUS A7V8X-X

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czy znalazł by się ktoś na tym forum kto mógłby mnie oświecić jak zaktualizować (krok po kroku) bios na tej płycie? Włączyłem program dołączony do niej ASUSUpdate - ściągnąłem plik asusupd52801.rar i teraz nie wiem co z tym zrobić. Jak się do tego zabrać?

Dziękuje bardzo za pomoc.

Pozdrawiam

WoofeR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jak to jest rar albo zip to chyba trzeba go rozpakowac a potem wskaza progsowi skad ma ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> nowy bios wczesniej wszystkie ustawienia na fabryczne ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na plycie cd od mobo albo z netu sciagnij program ASUSUpdate. to program do aktualizacji biosu (nie tylko). dziecinnie proste. uruchamiasz, wybierasz opcje update bios from file (bios wczesniej z netu sciagasz, albo program sam sciagnie), wybierasz plik z biosem, klikasz ok i wszystko. niecala minuta, trzy czy cztery klikniecia, restart kompa i wszystko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zawsze jakies tam bledy albo niedorobki poprawili, cos dodali. na www jest napisane co poprawili w biosie:

Support new CPUs. Please refer to our website at: http://www.asus.com.tw/support/cpusupport/...cpusupport.aspx

u Ciebie. na mojej mobo ciagle q-fan nie dziala :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...