Baybe Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 mam atlona 2.0ghz+ XP i moge sie zamienic bez doplaty na semprona 2.4ghz mogl by mi ktos doradzic oplaca sie czy nie:>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 jesli gwara ci sie konczy i stepping A0 i zablokowany mnoznik to warto, niektore semprony maja 2 lata gwary w oemie, taktowanie to samo wiec wydajnosc identyczna, jedyny przyrost wydajnosci bedzie mozna odczuc z podniesienia fsb 133->166 (synchro z ram) Upewnij sie tez czy producent wydal odpowiedni bios wspierajacy semprony. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baybe Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Płyte głowno to jak ktos mi ujol ( z kompli) mam do du*** KVT600X-L niestety firma Mercury :((( gdy podkrecam na niej proca traci stabilnos inni mowi ze przez ramy no bo 512(133):( a inni mowi aby zwiekszyc napiecie na procq lecz niema takiej opcji :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 z oceną qmpli sie zgodze, odpowiedni bios dostepny jest na www producenta, jednak przy pamieciach @266 chyba cala operacja traci sens, jestes pewien ze twoje ramy są typu PC2100?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...