paprotek Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 (...) zero mcdonaldow (...)To akurat było by piękne :) .taa pokarza bary mleczne ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 :lol: Ten program to porazka, koles chodzil tylko po starowce i wokol, wspomnial o Chopenie, raz w lazienkach i koniec :mrgreen: No i wogole ten program jest strasznie stary. Wszystkie samochody ktore byly mialy.... Czarne rejestracje, ogolnie nie warto, nie bylo obciachu to zaleta, pokazano w sumie tylko zabytki (ale i tak malo) ale ogolnie program slaby i glupi kamerzysta :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Mi się podobało jak kiedyś jedna laska jeździła po Europie i w jednym odcinku była w Czechach i Polsce, ubawił mnie jeden tekst pod koniec jak wyjeżdżała od nas "Cieszą się z bankomatów i kart kredytowych" - albo jakoś tak :lol: P.S. Mógłby Ian Wright do nas przyjechać i nakręcić program :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Mi się podobało jak kiedyś jedna laska jeździła po Europie i w jednym odcinku była w Czechach i Polsce, ubawił mnie jeden tekst pod koniec jak wyjeżdżała od nas "Cieszą się z bankomatów i kart kredytowych" - albo jakoś tak :lol: P.S. Mógłby Ian Wright do nas przyjechać i nakręcić program :) Też ogladalem :> Dokladnie tak powiedziala na koncu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 no i jak juz byl chyba ten program ? zgral ktos jest sens to sciagac i ogladac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 wlasnie i jak bylo? bo ja nie ogladalem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Dobrze, że nie kręcili tego dzisiaj http://info.onet.pl/986603,11,item.html :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Dobrze, że nie kręcili tego dzisiaj http://info.onet.pl/986603,11,item.html :wink:no ladnie ;/ a dlaczego terrorystow wykluczyli? co oni maja z nimi kontakt i powiedza kiedy zaatakuja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Pewnie dlatego, że bombka była mała i prawie nikomu nic się nie stało, więc to nie był zamach terrorystyczny :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Powiem tak. Nie warto nagrywac tego programu, nie warto tym bardziej sciagac. Szkoda czasu nawet ne te 20 pare minut przed TV :!: :!: Program zmonowany ze starych maetrialow, ciagle ogladamy jakiegos kolesia, zero krajobrazow, ciach!li glupoty, zero prawie ludzi i przechodniow. Ten program zostal nagrany napewno przed 2001 r (w 2001 oddano wiezowiec TP S.A. Office Building) bo tuaj byl widac ze dopiero buduja, gmach sadu rowniez niedokonczony, samochody te ktore byly na ekranie (a nie wiele ich bylo) wszystkie z czarnymi rejestracjami.... Koles zamist o miescie gadal o historii, zaleta taka ze wyszlo na to ze Wawa to taki Paryz = same zabytki (w ani jednym nie byl w srodku nawet), tylko przez ulamek bylo widac jakies bloki w tle wiec "propaganda niezla". W skrocie bylo tak: Starowka, Zamek, Lazienki, Starowka znowu, pomniki zydow i powstania, kolumna zygmunta, wspomnialo naszym o wielkim pianiscie oraz wielkiej pani rentgen (domyslce sie o kogo chodzi;) ) Koniec.Powiem tak. Nie warto nagrywac tego programu, nie warto tym bardziej sciagac. Szkoda czasu nawet ne te 20 pare minut przed TV :!: :!: Program zmonowany ze starych maetrialow, ciagle ogladamy jakiegos kolesia, zero krajobrazow, ciach!li glupoty, zero prawie ludzi i przechodniow. Ten program zostal nagrany napewno przed 2001 r (w 2001 oddano wiezowiec TP S.A. Office Building) bo tuaj byl widac ze dopiero buduja, gmach sadu rowniez niedokonczony, samochody te ktore byly na ekranie (a nie wiele ich bylo) wszystkie z czarnymi rejestracjami.... Koles zamist o miescie gadal o historii, zaleta taka ze wyszlo na to ze Wawa to taki Paryz = same zabytki (w ani jednym nie byl w srodku nawet), tylko przez ulamek bylo widac jakies bloki w tle wiec "propaganda niezla". W skrocie bylo tak: Starowka, Zamek, Lazienki, Starowka znowu, pomniki zydow i powstania, kolumna zygmunta, wspomnialo naszym o wielkim pianiscie oraz wielkiej pani rentgen (domyslce sie o kogo chodzi;) ) Koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Chociaz tyle, ze wypadlo wszystko bardzo pozytywnie, ale nie ma nawet porownania do tych fotek wyczesanych z poczatku topica. Fakt faktem, ze program sam w sobie beznadziejny. Prowadzacy i kamerzeysta sa tak totalnie denni, ze nie wiadomo czy smiac sie, czy moze plakac. No coz, 100 bardziej preferowalbym zobaczyc Ian'a Wrighta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 2 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Po awarii WC jestem ponownie... mam zgrane to cos i 2 pytania: 1) Czy nadal po "recenzjach" chcecie to miec na kompie? 2) W niezlej jakosci wazy to ~120MB. Dac takie czy skompresowac bardziej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 jak masz hdzie zamieścic to daj tego 120 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 no dobra... udostepniam w dwoch czesciach: http://dario.speed-server.net/tweak/1.avi (64MB) http://dario.speed-server.net/tweak/2.avi (71MB) Serwer bedzie dzialal do okolo polowy pazdziernika. PS. Mam nadzieje, ze nie jest to niezgodne z regulaminem. Jezeli tak, to prosze moda o skasowanie posta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi12 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 no dobra... udostepniam w dwoch czesciach: http://dario.speed-server.net/tweak/1.avi (64MB) http://dario.speed-server.net/tweak/2.avi (71MB) Serwer bedzie dzialal do okolo polowy pazdziernika. PS. Mam nadzieje, ze nie jest to niezgodne z regulaminem. Jezeli tak, to prosze moda o skasowanie posta. Czy nadal macie ten odcinek? Przepraszam za "odgrzewanie" tego tematu. Pamiętam jak chyba w 2006 roku był ten program na Discovery... Teraz nie mogę znaleść tego programu w internecie(nawet po angielsku). Bardzo mi się spodobał, więc jeśli ktoś by miał odcinki tego programu to proszę o kontakt!!! gkki@o2.pl albo na forum PM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 http://www.lonelyplanet.com/poland klipy po prawej. Niewiele, ale zawsze cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi12 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 http://www.lonelyplanet.com/poland klipy po prawej. Niewiele, ale zawsze cos. Heh... tam nic ciekawego nie ma^^... napisze jeszcze raz: Czy nadal macie ten odcinek? Przepraszam za "odgrzewanie" tego tematu. Pamiętam jak chyba w 2006 roku był ten program na Discovery... Teraz nie mogę znaleść tego programu w internecie(nawet po angielsku). Bardzo mi się spodobał, więc jeśli ktoś by miał odcinki tego programu to proszę o kontakt!!! gkki@o2.pl albo na forum PM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...