Misiu15go Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Jak to zrobić co będzie potrzebne aby wytrawić chemicznie miedz proszę o odpowiedz również przydała by się informacja co gdzie kupić z góry dzienki za odp :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 [nie widzicie tego] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 chodzi ci o płytki drukowane ?? jak tak to: przyda ci się trójchlorek żelaza (chyba), albo zapytaj się w jakimś sklepie elektronicznym, jakaś kuweta, i to wszysko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 chodzi ci o płytki drukowane ?? jak tak to: przyda ci się trójchlorek żelaza (chyba), albo zapytaj się w jakimś sklepie elektronicznym, jakaś kuweta, i to wszysko chodzi mi o trawienie miedzi na bloki aby potem nie wchodziła w reakcje i nie czerniała a nie płytek drukowanych Co chcesz widzieć :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 to czym mam ją potem zabezpieczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciak Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 wcale nie odpadaja. pisalem o tym juz z rok ytemu poszukajsie w archiwum. podawalem takze przepisy lacznie z ilosciami i czaem trawienia! jak nie dacie rady odszukac to podam to jeszcze raz za jakis czas - teraz mam remoncik na gl9owioe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...