Goofy Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Drukarka HP610C przestała mi drukować na żółto (pomimo, że ten kolor jest prawie pełny). Czyściłem wodą i spirytusem........ A drukuje jedynie w momencie gdy na głowicy jest kropelka wody (w miejscu wylotu koloru żółtego) po jej wyschnięciu (około 2 linijki tekstu) żółty kolor staje się coraz słabszy i zanika w 3 linijce....... Wiem, że to dziwny problem ale czy da się z tym coś zrobić.? Zaznaczam, że wykonałem czyszczenie (z poziomu sterowników) i watą :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 kup plyn do czyszczenia glowic i uzyj go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 a ile kosztuje taki płyn ????? Bo nigdy takiego nie widzialem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 nie wiem :) albo idz do firmy ktora napelnia tusze do drukarek , zaplac pare zeta i powiedz zeby ci przeczyscili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...