Sielski Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 dlaczego mam obraz do gory nogami w all player na niektorych filmach? Co mam zrobic by to naprawic .Prosze o rade! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc_cypher Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Najprawdopodobniej jest to wina ffdshow'a. Jesli instalowales ffdshow to: 1. Start->Programy->ffdshow->Configuration 2. Pozniej w Tray,dialog and paths dla wygody zmien na język Polski. 3. Rozne z menu po lewej i na dole masz odwróc obraz. jesli nie instalowales ffdshowa tylko sciagales przez Allplayera autoupdate to nie wiem czy on dodaje do start->programy ffdshowa. w takim razie uruchom C:WINDOWSsystem32rundll32.exe ffdshow.ax,configure i od punktu 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Raczej to nie jest wina ffdshow. Używam go od dawna i nigdy nie miałem takiego problemu. IMO to wina bałaganu w kodekach wywal wszystkie codecpacki i zainstaluj xvid +ffdshow +kodeki do dźwięku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luc_cypher Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 starsze ffdshow tak robilo. i tak mozna poradzic na ten problem. wg mnie najlepszym rozwiazaniem jest instalacja samego ffdshow (ma wbudowane xvid i ac3). ja dzialm na samym ffdshow i wiekszosc filmow dziala... wzglednie instaluje zewnetrzny ac3 codec i svcd codek a to co napisalem wyzej pomoze odwrocic obraz bo o to chodzilo uzytkownikowi Sielski a nie o to jakie kodeki ma instalowac. w razie czego link do ffdshow http://sourceforge.net/projects/ffdshow/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Tez stawiam na kodeki, a co do odtwarzacza proponuje Sub-Edit Player. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...