niunio Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Czesc wam, mam do was takie male pytanie, otoz chcialbym sobie doladowac plusa poprzez 0700 czy jest taka mozliwosc? a jesli tak znacie taki numer? za cholere nie moge go znalesc w necie... prosze o odpowiedz z gory dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 dołąduj przez paygsm.pl ja zawsze tak robie w ciagu 20 minut masz dołądowane (jesli mas zkonto w mBanku) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Na allegro jest taniej a kod w 5 min to nic nadzwyczajnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niunio Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 na allegro? tzn. jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Wchodzisz na allegro kupujesz karte. Płacisz a oni ci przesyłają mailem kod. Jednak nie rób tego przez allegro, bo cie moga WYROLOWAC!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Czesc wam, mam do was takie male pytanie, otoz chcialbym sobie doladowac plusa poprzez 0700 czy jest taka mozliwosc? a jesli tak znacie taki numer? za cholere nie moge go znalesc w necie... prosze o odpowiedz z gory dzieki :)Narazie tylko POP ma taka mozliwosc... z stacionarnego telefonu doladowac konto dzwoniac pod numer: 0300900900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...