chudy111 Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 MAm problem z moja myszka. Strzalka porusza sie tylko jak ruszam kulka a nie jak myszka. Stalo sie to po wlaczeniu gry full spectrum warrior. i teraz zeby cos wlaczyc mysza musze sie nakrecic ta kulka. Mysz dziala jak kulka a kulka jak mysz. Probowalem przeinstalowac strey i nic.POMOCY!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy111 Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 ehhhh, nie o to chodzi. Mam mysz optyczna i chodzi mi o ta kulke co jest na gorze, takie cos jak rolka tylko ze kulka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy111 Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 juz jest wszystko ok. Przeczytalem na pewnej stronce !!!UWAGA!!! MOTYW DNIA wcisnij rolke, trzymajac wcisnieta lewy przycisk, trzymajac przejedz myszka na ukos (prawa i do siebie) uklad optyczny zamienia sie funkcjami z rolka i mamy trackballa :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy111 Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 juz jest wszystko ok. Przeczytalem na pewnej stronce !!!UWAGA!!! MOTYW DNIA wcisnij rolke, trzymajac wcisnieta lewy przycisk, trzymajac przejedz myszka na ukos (prawa i do siebie) uklad optyczny zamienia sie funkcjami z rolka i mamy trackballa :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...