kb1985 Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Kierując się opiniami z forum tweak.pl jakiś czas temu skonfigurowałem sobie kompa w następujący sposób: Athlon XP 2500+, Asrock K7S8X, 512 MB RAM w jednej kości 400 Mhz DDR, Kingston, Benchmarkowałem sobie PC MArkiem 2002 i otrzymałem takie wyniki CPU 5359 RAM 3943 HDD 2004 (drugi dysk 400 punktów, a pierwszy dysk po ponownym zbenchmnarkowaniu 1370) Czy moje wyniki nie są zbyt niskie? Zwłaszcza niepokoi mnie ilość punktó uzyskanych za RAM. Kumpel, który ma 256 MB uzyskał prawie 6000 punktów. Co może być przyczyną takich przykrych wskazań w moim przypadku? Sprzęt jest nowym procesor nie kręcony... Pomóżcie, bo przykro patrzeć jak sprzęt niedomaga. Edit 1 Nie jestem pewien, czy wrzuciełem tego posta do odpowiedniej kategorii na forum, ale największe problemy mam z RAMem, więc napisałem tutaj. Edit 2 A moze moje obawy są niesłuszne? Moze taki wynik to norma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 A może edytuj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Wyniki masz w porządku... a to że qmpel ma 6000 to może dlatego, że ma 2x128 w trybie Dual channel... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...