Emotsetung Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Pomocy moze ktos mial taki problem zmienilem karte z ti 4200 na 5600 ultra creative i oto problem przy odswirzaniu 100 Mhz rozdziala 1600 x 1200 winda pulpit zaczyna skakac lewo- prawo poprzednio tego nie bylo na tamtej karcie jak zmienie na 85 Mhz jest okej monitor IIyama HA202DT 22 cale madafaka . Pytanie mozliwe ze karta nie wyrabia ?? czy ma cos do tego zasilanie dodatkowe oczywiscie jest podlaczone ale z tego co zauwazylem jak podlacze na molex na ktorym sa cdx2 to karta ma problemy z wyswietlaniem daje ciapy podczas botowania jak dalem na tym co mam wyswietlacz i katody i dysk jest okej . Moze trzeba dac zupelnie na oddzielny sznur zasilka taka jak w podpisie 420 CZIFFF :] .Moze ktos sie zna na tym ?? . Jak to jest moze te karty nie wyrabiaja tyle przy tej rozdzialce . Wiem ze ktos moze powiedziec po co ci 100 Mhz ale jak wczesniej dzialalo na slabszej karcie to na tej tym bardziej powinno chasac . Poprawka w gierkach tez skacze i przy 85 MHZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 poprzednia byla slabsza ale moze za to lepsza jakosciowo, tzn. od lepszego producenta?? jezeli ten 5600 jest NO NAME to calkiem mozliwe, ze w tym tkwi przyczyna problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Obie sa Creative :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Ja mialem u siebie podobnie, to znaczy obraz mi sie zwężał góra dół i mialem takie dziwne przeźroczyste paski (tak jak tel dzwoni). Dlugo się meczyłem aż zmieniłem zasiłke Chief 420W-> Tagan 380W i moje problemy zniknęły.... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zubo Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Adasi jaki masz monitor? bo ja mam takie same objawy jak opisales ale myslalem ze to wina monitora!!! mialem go reklamowac ale teraz to juz nie wiem!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Hyundai ImageQuest F910, mam go już 4 rok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Dlugo się meczyłem aż zmieniłem zasiłke Chief 420W-> Tagan 380W i moje problemy zniknęły.... :)Nie pomyślałeś o tym, aby dać monitor na osobny kabel? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zubo Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Co to znaczy aby dac monitor na osobny kabel? przeciez monitor nie jest podlaczony bezposrednio do zasilacza! tylko na listwe i co wogóle monitor moze miec wspolnego z zasilaczem? Wytlumaczcie mi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Ja osobiscie sklaniam sie do akcji z zasilaczem roznica taka u mnie np 4200 nie mial dodatkowego zasilania a ten 5600 ma zasilanie dodatkowe wiec scenariusz pasuje do zasilki tylko troche mnie boli bo 420 chief to nie w kij dmuchal . Ale mam kilka niescislosci poniewaz monitor tez mam kilka dni :cry: ale wczesniej nie bylo takiej akcji Monitor jak kupywalem testowalem w sklepie i nie skakal nawet przy 120 MHz obraz skala Jeszcze co mnie dziwi ze nie moge wydusic powyzej 100 Mhz z niego na tej karcie :cry: a wiem ze wedlog producenta powinien hasac na 120 przy tej rozdzialce .I teraz mam dylemat monitor , karta , zasilka ?? P.S Moze ktos ma taka karte Creative 5600 Ultra 2,5 Hynix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Pewnie ramdac na karcie nie wyrabia. W sumie mozna sie tego bylo spodziewac... 5600 to typowy low- end i tak go tez traktuje producenci. Sorry, no bonus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Dlugo się meczyłem aż zmieniłem zasiłke Chief 420W-> Tagan 380W i moje problemy zniknęły.... :)Nie pomyślałeś o tym, aby dać monitor na osobny kabel? 8O Że what :lol: :?: Chyba chodzi Ci o to zeby grafe dac na osobny kabel, otóż pomyślałem i co :?: i ciach!o :!: Nadal miałem wnerwiające błedy na ekranie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...