szarku Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Witam! Zintegrowałem Offica 2003 z SP1 i nagrałem go na płytę. Po formacie który się wiązał z instalacją Windowsa Xp + SP2 przy instalacji Offica 2003 wyskakuje Błąd 1039. Bład podczas odczytu pliku: H:FILESCOMMONMSSHAREDMODI11.01045MSPLCRES.DLL. Sprawdź czy plik istnieje i czy masz do niego dostęp. Plik istnieje i mam do niego dostęp. Takie same błedy wyskakują później tylko z innymi plikami. Może ktoś się z tym spotkał lub wie jak rozwiązać ten problem? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Prawdopodobnie źle wypalona płytka. Skopiuj całą CD na dysk i spróbuj zainstalować z HDD. Jak się nie da to zintegruj jeszcze raz tylko przed nagraniem zainstaluj z HDD zeby sprawdzić czy działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szarku Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Zrobiłem tak jak mówiłeś ale nie działało. Zintegrowałem jeszcze raz, tym razem zainstalowałem z dysku, pięknie się zainstalowało żadnych problemów. Ale po nagraniu na płytę i próbie zainstalowania na innym komputerze znowu wyskakuje ten sam błąd. Co robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szarku Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 Każda nagrana płyta kończy się tym samym błędem. Nie wiem już co robić. Pomocy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...