GreeN_DG Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 jak wyrzej jesli jest taka osoba to prosze ją bardzo o kontakt na gg ---> 3353915 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Ja nie długo będę w Przasnyszu jeśli coś ważnego to wal na GG lub na PW. Będę miał tam wykłady :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 ja mam blisko do przasnysza :) a co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 o to fajnie.. głownie mi chodzi o kogoś kto tam mieszka i zna miasto.. jak już może wiecie wyląduje tam 04.11.2004 w wojsku 8O :? 8) Chciałbym wiedzieć jak tam jest z komunikacją, dziewczynami i sklepami nocnymi.. :twisted: Musze się jakoś pocieszyć :? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 aa, to o to chodzi. z komunikacja to slabo bo to male miasto, tylko 17k mieszkancow. ogolnie kilka razy przejezdzalem to szczerze mowiac taka wiocha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 17k to nie taka wiocha hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 no dobra taka wieksza ;) chodzilo mi raczej nie o wielkosc, ale o wyglad miasta ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 aa, to o to chodzi. z komunikacja to slabo bo to male miasto, tylko 17k mieszkancow. ogolnie kilka razy przejezdzalem to szczerze mowiac taka wiocha... to ci powiem, że się zniesmaczyłem. Będę tam co dwa/trzy tygodnie na wykładach z Gospodarki Przestrzennej. Przyjadę tam 08.10.2004 na dwa dni i będę musiał się gdzieś kimnąć tylko nie wiem czy są tam jakieś pensjonaty czy akademik. Dlatego osoby dobrze poinformowane z dojazdem Warszawa->Przasnysz i noclegiem proszonę są o kontakt na GG lub PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 aa, to o to chodzi. z komunikacja to slabo bo to male miasto, tylko 17k mieszkancow. ogolnie kilka razy przejezdzalem to szczerze mowiac taka wiocha... to ci powiem, że się zniesmaczyłem. Będę tam co dwa/trzy tygodnie na wykładach z Gospodarki Przestrzennej. Przyjadę tam 08.10.2004 na dwa dni i będę musiał się gdzieś kimnąć tylko nie wiem czy są tam jakieś pensjonaty czy akademik. Dlatego osoby dobrze poinformowane z dojazdem Warszawa->Przasnysz i noclegiem proszonę są o kontakt na GG lub PW. z tego co jusz wiem to z wa-wy sa pks do przasnysza.. z centrum 2 w ciągu dnia a z ronda jakiegos tam :roll: prawie co 40 min .. pks jedzie okolo 2 h i kosztuje 16 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 z ronda starzynskiego :) a co do uczelni w przasnyszu to jest podobno jedna z lepszych w kraju, wiec i standardy pewnie na wysokim poziomie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 ... a co do uczelni w przasnyszu to jest podobno jedna z lepszych w kraju, wiec i standardy pewnie na wysokim poziomie :) No jest dobra, ba nawet ten kierunek jest bardzo dobry i ciężki, ale uparłem się i już. Tylko czemu muszę jechać taki kawał aby posłuchać wykładów :evil: Co do standartów to mnie to nie interesuję, jestem studentem więc nie stać mnie na drożyznę. Wolę się kimnąć u jakiegoś studenciaka (studentki :D ) niż wydawać tylę kasy. Jak ktoś tam mieszka i może mnie kimnąć to był bym bardzo wdzięczny. Oczywiście bym zapłacił za nocleg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 no przykro mi ale sam nie znam, ew. moge poszukac w prasie lokalnej i jak cos to dam Ci namiar jakis na kogos... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 z ronda starzynskiego :) a co do uczelni w przasnyszu to jest podobno jedna z lepszych w kraju, wiec i standardy pewnie na wysokim poziomie :) o właśnie :!: kolo tego ronda podobno jest przystanek kolejowy "dworzec zoo" dobrze myśle bo nie wiem jak jechac czy na centralny czy zoo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 ale tego to ja juz nie wiem na 100% ale chyba masz racje... kolo zoo Cie zabierze, tak mi sie zdaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Dobra sprawa jest nadal aktualna. Więc tak odkryłem, że w Przasnyszu jest pesjonat/schronisko PTSM na ulicy Mazowieckiej 23. Tam pewnie się zakwateruje. Co do komunikacji z Warszawy do Przasnysza to są dwie możliwości co wiem: 1. autokar Warszawa -> Przasnysz - nie mam pojęcia skąd odjeżdza i gdzie o to można się zapytać :( ) sprawdzałem i byłem na tym jego przystanku i brak jakich kolwiek rozspisek itp. 2. pociąg Warszawa -> Ciechanów - później jakimś pks-em do Przasnysza. Wiem jedno muszę się tam dostać na piątek na 9:00 a więc chyba mnie czeka wyjazd w czwartek wieczorkiem i zakwaterowanie się. Czy ktoś mi może więcej powiedzieć, czego ja jeszcze nie wiem o tym mieście i dojazdu do niego (mało wiem :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 a więc tak .. z Warszawy to najlepiej sobie dojechac pks-em .. masz dwa wyjścia albo pks z pod dworca centralnego ale są tylko dwa na dzień (chcialem Ci podać godziny ale nie działa stronka) a druga opcja to pks odjeżdżający z ronda starzynskiego z tego co wiem są prawie przez cały dzień co 40 min.. cena biletu to 16 zł czas drogi to okolo 2h .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 2h :o o moj boze on tyle to do mnie jedzie! do przasnysza to chyba powinien mniej :/ @romek:niestety w lokalnych mediach nic nie bylo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Spoko panowie już znalazłem stronkę PPKS Warszawa. Byłem tam wcześniej i z roztargnienia nie przejrzałem jej dokładnie. Autobusy różnie startują, ja będę jechał z Dworca Zachodniego. Nocleg też już w necie znalazłem więc spoko jakoś sobie poradzę. Dzięki serdeczne za okazaną pomoc PZDR romek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...