Portal Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Witam Mam zamiar kupic sobie dysk 80gb i podzielic go na dwie partycje. Czy fdisk poradzi sobie z tak duza pojemnoscia podczas zakladania partycji ? Jezeli nie to do jakiej wielkosci fdisk zaklada partycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 z tego co wiem to mój kolega mial wlasnie 80 GB i podzielil je no i fdizkiem oczywisice ale nie dam glowy za to wiec nic nie gwarantuje ale nie zaszkodzi ci sprawdzic, przeciez nic sie nie stanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Jesli kupi np dysq seagate to najlepiej sciagnac seatools i tym dzielic na partycje szybko i sprawnie :) ogoolnie przy duzych dyskach lepiej bawic sie progsami od producenta dysqu . no chyba ze ktos uwielbia fdisk-a i nim bedzie to ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Jesli kupi np dysq seagate to najlepiej sciagnac seatools i tym dzielic na partycje szybko i sprawnie :) ogoolnie przy duzych dyskach lepiej bawic sie progsami od producenta dysqu . no chyba ze ktos uwielbia fdisk-a i nim bedzie to ok A moglbys podac mi dokladny link do tego programu bo jakos na tej stronie segeate nie moge jego znalesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 http://www.seagate.com/support/disc/downlo.../dwse103055.exe :lol: Robimy dyskietke pod winiakami i zapuszczamy z niej system :) working:) Plik wazy 1.74 mb czy jakos taq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 http://www.seagate.com/support/disc/downlo...03055.exe :lol: Robimy dyskietke pod winiakami i zapuszczamy z niej system :) working:) Plik wazy 1.74 mb czy jakos taq Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Ależ to na fat32 będzie miało strasznie duże klastry! Lepiej sobie od razu w2k (lub xp) zainstaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 to zalezy jakie partycje sobie zrobi przeicez na dobra sprawe moze podzielic na partycje 4 GB kazda (chyba mu wystarczy liter) ale ja tez jestem za w2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Powinien sobie poradzić .... mój kumpel ma 80 i sobie poradził Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 partition magic 8, fdisk sobie tez radzi :P temet juz byl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...