bfg666 Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Posiadam plyte glowna Gigabyte GA 7VT880-L do tego durka 1800. nastepstwem tego jest ze sprzet chce podkrecic. Wiem juz ze sprzet nie jest do tego stworzony, bo nie blokuje czestotliwosci PCI/AGP, ale.... poki co bawilem sie magistrala, tylko ze dla procka ktory jak durek chodzi na 133 moge ustawiac magistrale od 134-165, tylko wtedy podnosi sie rowniez PCI i przy ponad 150 komp nawet nie wchodzi do biosu, probowalem podnosic napiecie na prodku i ramie, ale to nic nie daje. Czy wiec nie daloby sie na takiej plycie glownej zmienic magistrali na 166 albo wiecej, bo wtedy (tak zakladam) PCI wroci na swoje 33 i dalej mozna bedzie sie bawic, nie mam pojecia jak tozrobic ale bylbym dzwieczny za odpowiedz. Napiesze jeszcze tylko ze ram ktory posiadam to GOODRAM 400 2x256. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darqer Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Mam podobny problemy z tą płytą, tylko ja chciałbym puścić semprona 2200 na 200 Mhz, czy ktoś zna metodę. Czy można przez upgrade biosu albo jakiś mod zablokować pci/agp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 http://www.oc-serwis.pl/art/t/237/1.html Poczytajcie >metoda drutowa ;) Szczegolnie tutaj >http://www.oc-serwis.pl/art/t/237/14.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 mam zamiar kupić tą płytke .... czyli co , nie ma regulacji fsb z poziomu biosu i tym pstryczkiem moge wybrać tylko 100 albo default dla procka ??????!!!!!! ehh , drut mod bedzie potrzebny chyba ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...