Mandragor Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Interesuje mnie czy warto kupowac ta karte? Jak sie kreci i sprawuje w grach. Interesuja mnie spostrzezenia osob, ktore taka karte zakupily. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 A jak myslisz?? Jak ma sie sprawowac karta nowej generacji. Stary na swoje pytania masz 100000000000 odpowiedzi w necie i tu na forum. Masz kase to kupuj napewno nie pozalujesz. Ale skoro zadajesz takie pytania to rownie dobrze mozesz zakupic GF2MX200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 a) Przyklejony topic o 6800(GT/Ultra) B) Google c) Jak masz Celerona 300A to nic ci nie pomoze. Warto podac caly konfig. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylanogi Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Wszystkie 6800 sa referencyjnymi modelami nvidii czyli sa takie same poza hybrydami asusa i chyba gigabyte.Co do krecenia to 80%gt kreci sie do poziomu ultry a na 100% to kreci sie gainward gs wiec zalezy to od szczescia.Poza tym ja np kierujac sie przy zakupie 6800gt wyznaczylem sobie plan: 1.cena 2.chlodzenie 3.dodatk oprogramowanie Wiec wypada na leadteka(fajne miedziane chlodzenie takie jak ma ultra) ,mialem jeszcze na oku galaxy glaciera ale sporo egzemplarzy sie psulo ,gdyby nie to mialbym ciezki orzech do zgryzienia niska cena i 20% wyzsze taktowanie rzdenia. Apropo karty ktora cie intereseuje :ma standardowe chlodzenie i parametry,firma nie jest jakos super znana ale nie widzialem zeby byly z nimi problemy.Z tego co wiem kreci sie jak inne modele gt czyli zaleznie od danego egzemplarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandragor Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 dzieki o takie cos mi chodzilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...