Shivan Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 [gluteus maximus] EDIT: Jest tak... juz jakis czas temu urwalo mi sie zapiecie od radiatorka procesora... niby jakos sie trzymal na jednym, ale np SpeedFan czy HMonitor pokazywaly jakies dziwne temperatury (moze niepowiazane - tym barziej ze HMonitor pokazywal te 99'C jako mobo). W kazdym badz razie wczoraj komp sie zawiesil, pozniej kilka zawieszen nawet przed rozpoczeciem ladowania windy, i teraz nie wstaje. Nie wiem co jest, ale tak czy siak chyba plyte przydaloby sie wymienic. Co polecicie do 400 zeta (NIE WIECEJ)? Mam PIV 1.7 reszta chyba nie wazna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 ważna... a jak masz twinmosy ? a my ci abita doradzimy ? i "konflikt" może być... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Ja mam Abita i TwinMosy w dualu i nie ma żadnego problemu: IS7-E bym brał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo77 Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Gigabyte GA-8S655FX Ultra - jakies 390 zl Jest to mobo na chipsecie sisa 655FX, ale napakowana bajerami, jak drozsze modela asusa i abita. Ja mam dokladnie ten model plyty i naprawde polecam. Stabilna i do tego szybka. Sis to juz nie jest to co kiedys - teraz sa naprawde dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość x_EP Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Miałem abita IS7 + 4x256ddr400 TwinMOS i nie było żadnego problemu z dualem (dwa zestawy dual kupowane w różnych odstępach czasu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...