Mike3129 Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Mój problem przedstawia się następująco: Mój sprzęt jest juz przegrzany poniewąż od początku miał złą obudowę i ogólnie xle chodził i były z nim problemy. Po zmianie obudowy problemy znikły i komp działał dobrze jednak do dzisiaj, w sumie jakies pół roku. Dzisiaj po włączeniu komputera on od razu się resetuje nawet nie dochodzi do windowsa, w sumie działa od 5 do 10 sek, po naciśniećiu guzika. Sądze że jest to wywołane gra w która grałenm zeszłej nocy (War of the ring) jednak nie jestem pewien, ta gra troche mi się cieła podczas grania, jednak bez problemów z niej wyszedłem i komputer normalnie działał, dopiero na drugi dzień czyli dzisiaj działa tak jak opisałem wyżej, prosze o pomoc jak naprawic komputer. POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 A moze bys napisal co to za komputer?? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 kolejny mądry topic , i kolejna rada w stylu przeczytaj swoj wypasiony post fefnascie razy strzel baranka w sciane i sie zastanow jak mamy ci pomoc skoro nic nie wiemy o twoim kompie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike3129 Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Athlon 1200 MB, GeForce 2 tytanium 64MB, 256 RAM DDram, Segate Baracuda 40 GB, płyta głowna Asrock K7VM2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 a sprawdzałeś w trybie awaryjnym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1988 Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Może zaczniemy od tego jaki zasilacz i jakie napięcia. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...