Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

IMHO i chyba nie tylko najlepiej jest miec okolo 1000l/h pompke.

Wiesz zalezy jaki masz WB, jakie opory, lepiej miec wydajniejsza pompke, ale niektorzy maja nawet slabsze , w sumie.

Dołączona grafika

Kliknij fote, ta ci polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta co ty podales reed 1500 l/h przy 28W to ja bym zastapil taka co ja mam 2500l/h tyz auael ino pobor o 2W wiekszy czyli 30W a ile zapasu mocy :) mozna ja znizyc na 1500l/h spokojnie i cieszyc sie tym ze pompka jest juz na co tylko sie zechce ...

model pf3 do 220 nei pod 12v..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]ta co ty podales reed 1500 l/h przy 28W to ja bym zastapil taka co ja mam 2500l/h tyz auael ino pobor o 2W wiekszy czyli 30W a ile zapasu mocy :) mozna ja znizyc na 1500l/h spokojnie i cieszyc sie tym ze pompka jest juz na co tylko sie zechce ...

model pf3 do 220 nei pod 12v..

ta zapodalem bo akurat na stronce byla, chodzilo mi o wydajnosc jej :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ta PF1 i raczej do demonow wydajnosci nie nalezy to swoja role spelnia. Mam blok aluminiowy taki sobie zrobiony z tego co mialem pod reka i pompka spoko pompuje przez to i mam 15 stopni powyzej otoczenia na IDLE i 18 stopni na FULL LOAD. Jest to mniej niz z jakimkolwiek chlodzeniem powietrznym ale do rekordow mi daleko :wink: Mam juz miedz, ale czasu mi brakuje zeby sie za to ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>.

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...