konraf102 Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Mam pytanie do osób posiadających w/w płytę , czy maożna na niej regulować szynę fsb np zamiast 133/133 ustawić 150/150 i czy ktos odpalał w takiej konfiguracji np: athlona XP 1700+ , drugie pytanie to jak spzrwuje sie kontroler raid umieszczony na płycie przyczym chodzi mi raczej o wystepowanie lub nie konfliktów np: z SB LIVE niz o jego wydajność gdyz ma służyć do podłączenia dodatkowego dysku w kieszeni a nie ustawianie RAID-a czy coś takiego . Byłbym wdzięczny za szybka odpowiedź. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Mam pytanie do osób posiadających w/w płytę , czy maożna na niej regulować szynę fsb np zamiast 133/133 ustawić 150/150 i czy ktos odpalał w takiej konfiguracji np: athlona XP 1700+ , drugie pytanie to jak spzrwuje sie kontroler raid umieszczony na płycie przyczym chodzi mi raczej o wystepowanie lub nie konfliktów np: z SB LIVE niz o jego wydajność gdyz ma służyć do podłączenia dodatkowego dysku w kieszeni a nie ustawianie RAID-a czy coś takiego . Byłbym wdzięczny za szybka odpowiedź. Pozdrawiam Nie wiem jak wersja z RAID (bo przysłąli mi bez RAID mimo, że zamawiałem z RAID), ale u mnie jest dostępny także 166/166 150 chodzi stabilnie, ale no właśnie nie wiem co będzie jak dojdzie RAID. Ja i tak nastawiam się na 166, a jak da radę coś zmodować to na więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...