sylvin Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 mam problem z obrazem w ogladanych filmach, poniewaz gdy film idzie to wszystko jest, dzwiek, obraz tylko ze.... obraz idzie w zwolnionym tempie.... tak sie ciagnie a glos idzie normalnie, dzieje mi sie tak tylko w filmach, bo w krotkich filmikach badz teledyskach jest ok, reinstalwoalem codecki i wgrywalem na nowo i nic... problem jest nadal... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toszcze Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 1. Chyba nie ten dzial. 2. Za slaby sprzet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvin Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 1 jak widzisz jestem poczatkujacym i nie wiedzialem gdzie mam umiescic ten post 2 sprzet jest starszy... ale poprzednio filmy dzialaly bez problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Wywal wszystkie kodeki , i zaintaluj ffdshow . I napisz jakiego masz kompa . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...