Gladiator Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Gigabyte 7VTXH+ czy Soltek SL-DRV5 mam dylemat wiec bylbym wdzieczny za jakies sugestie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 gigabyte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Polecam MSI KT3 ULTRA 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Gigabyte 7VTXH+ czy Soltek SL-DRV5 mam dylemat wiec bylbym wdzieczny za jakies sugestie Do soltek nic nie mam bardzo dobra płyta, ale proponuje Gigabite Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Polecam MSI KT3 ULTRA 2 ion sie o te 2 pyta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...