Slayer Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Polecam- prosta gierka, ale wciąga jak diabli! Kto ma internet( najlepiej stałe łącze, bo godzinki lecą :lol: ) to będzie się zagrywał jak chory. U mnie na roku robi furorę :) www.soldat.prv.pl 8) PS- gra wykorzystuje FSAA 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Gra jest maxymalnie dobra, mam ją od 2 tyg. Wciąga strasznie. I nawet muszę powiedzieć, że jest całkiem ostra jazda na multiplayu :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 zarabista gierka!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Whatta fuck! :x Taki szit i takie wymagania?? Optymalne wymagania: - Celeron 400 - Akcelerator oblsugujacy Direct3D - Karta graficzna kompatybilna z DirectX 8.1 - 32 MB RAM Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Gra mocarna!! :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 OK! Poćwiczyłem... kiedy turniej? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Qrcze trza się umówić w kilka(naście) osób i gramyyy. Dziś o 13 właźcie na server o nazwie Tweak's Clan. Będzie jatka. Jak będziecie tworzyć grę to zawsze wpisujcie tą nazwę servka, wtedy my twek'owcy :) będziemy tam włazic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Dla mnie sux 8O Duzo bardziej mi sie Liero podoba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 O, fajnie ze mi przypomnieliscie o Soldacie bo juz chyba ze 3 tygodnie w niego nie gralem :) I przez to wylecialem z mojego klanu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Calkiem fajna, odprezajaca gierka zwlaszcza do mp. Mozna pograc:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Moj aktualny faworyt na gierke "piecominutowke" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 gierka calkiem calkiem. mozna troche postrzelac. cos jak stare liero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeuerFrei Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 gra tu ktos w soldata ? swietna gierka, jest to strzelanka multiplayer, widok z boku, niesamowite tempo akcji, FREEWARE. http://www.soldat.pl/ ssac i grac !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 jakieś 2 lata temu była Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeuerFrei Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 no wiem ze jest stara, ale jara !! to jak gra ktos w to ? w spisie gier nie znalazlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 grałem 3 dni multi i znudziła się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekara Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Grałem kiedyś. Całkiem niezła, kupa zabawy. Nigdy nie lubiłem multi ale soldat i star wars battlefront były naprawde dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Witam Gra kotś z was w soldata?? Podzielcie sie opinniami na temat tej gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 super-kosa :) ostatnio grywam i to coraz więcej :) ksywka: drunk warrior fkzet :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floyd_14 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Spoxik gra. Polecam każdemu! Zwłaszcza jeżeli się komuś nudzi i nie ma w co grać! Gram w nią czasami, tak z nudów =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 swietna gra, nawet w klanie gralem [; ale to bylo za czasow Celka 1000 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 miałem niedawno przyjemnosc zagrac sobie w tą gre w Necie bardzo przyjemnie sie grało :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Wyciągamy :) grywa ktoś jeszcze ?? Edytowane 25 Czerwca 2006 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Nikt nie gra ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 ja gram,, zaraz sobie zagram ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...