TomekB Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Witam Mógłby mi ktoś podać dokładne wymiary obudowy z serii Big Tower Matrix, bo planuje sobie kupić taką, ale nie wiem czy mi się do niej zmieści kadecik tam gdzie chcę. Wymiary które mnie interesują najbardziej (wg. zdjęcia) to: 1. Szerokość wewnętrzna 2. Wysokość od spodu do koszyków 5.25 Na zdjęciu to jest Dragon, ale chyba konstrukcja wewn. jest indentyczna jak w Matrixie ? Jeśli się myle to nie sprostujcie. Zdjęcie zapożyczyłem z innej stronki. Mam nadzieję że się nikt za to nie wkurzy. Z góry dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evemaster Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 1 - 180 mm 2 - 330 mm a kurat mam otwarta bude :lol: nie bylo problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Wielkie dzieki, chociaż mnie zmartwiło to 180 mm. Widać bez ciecia tej blachy na której jest zamocowana płyta głowna to się nie obejdzie :( Ale skoro cała buda ma 205mm szerokości to ta blacha musi sporo być odsunięta od prawych drzwiczek(patrząc od frontu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 ja to ci polecam medium towera tylko ta wieksza bo sa dwie jedna ma 3x 5,25 druga 4x ja mam ta wieksza i jest luks bo wlasnie big tower nie zmiescil by mi sie, a ta jest wypas tez ma 4miejsca na wiatraki dwa koszyki i reszte bajerow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Za późno :( Już kupiłem Big Towera Matrix w kolorze "niby czarny" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...