Kaeres Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 A kto Ci nagadal, ze ja kupuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 A kto Ci nagadal, ze ja kupuje ?mozna bylo wydedukowac z tego co pisales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Bo radyjko montuje się w wyjmowalnej kieszeni, albo w taki sposób, żeby szybko można było je wyjąć i się zabiera do domu. Ja tak mam, chociaż moje radio to by tylko jakiś desperat próbował ukraść - ale w sumie to przez szybę można nie zauważyć jakie to jest. Mam tylu znajomych, którym ukradli radia z samochodu, że chyba by mi nie starczyło palców na ich policzenie (włącznie z nogami) - także to dość częsty proceder... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Varrol => a co za radyjko masz?? mi chciali oplowskie fabryczne buchnac a chodza na allegr o za jakies grosze. koles by wiecej szkod narobil niz radio byl warte, ale przyuwazylem kolesia a mial pecha bo przy fotelu kierowcy wozona byla tonfa ;] btw. polroku pozniej cala fure mi zapierniczyli ... astra F 92r 190k km. a obok stal 3 tygodniowy golf Q Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Varrol => a co za radyjko masz?? Aż wstyd przyznać, ale zbyt żadko teraz jeżdżę, żeby był sens inwestować w samochód. Moje radyjko kiedyś dodawali do fordów (aha to kaseciak) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Mam tylu znajomych, którym ukradli auta z samochodu...a to ciekawe, jak? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 hej panowie co wy z tym alarmem - co was tak rozbawilo ???? Po pierwsze wyrwil lusterko i sie podlacz do alarmu ktory jest ukryty pod deska rozdzielcza to ci pogratuluje Po drugie jak radio masz przymocowane a nie wsuniete to demontaz zajmie zlodziejowi duzo czasu, ale u nas nieststy o zabezpieczeniach sie nie mysli i wiekszosc znajomuch radia nie ma nawet przykreconego czego wogole nie rozumiem a potem placza ze mu z pod okna wymontowali ... Po trzecie co wy mi tu pieprz... ze zlodziej rozbroji alarm w krotkim czasie zeby radio ukrasc ???? LUDZIE TO NIE TA LIGA Ci co kradna radia to zwykle mlotki ktorzy potrafia wyrwac zamek, wybic szybe, ewentualnie otworzyc prosty zamek w drzwiach a aut z alarmem nie tykaja a nawet jak otworzy takie auto i alarm zacznie wyc a radia nie uda mu sie wumontowac w te 15 sekund to koles ucieknie. Oczywiscie alarm da sie rozbroic ale nie w 15 sek chyba ze masz g a nie alarm ale zajmuja sie tym tylko ci ktorzy autra kradna a nie kradna z nich radia ... No chyba ze zostawisz na widoku aktowke - ale wtedy sam sobie jestes winny ... I nie piep... :P mi ze to nie dziala bo tak sie sklada ze na podworku kiedys u nas wpadla grupa kradnaca radia wlasnie na tym jak jedno auto ktore chcieli otworzyc zaczelo wyc - bylo to jedyne z ktorego nic nie wyciagneli i jedyne z alarmem + ten plus ze zostali zlapani dzieki temu przez mieszkancow mojego bloku Idac dalej waszym tokiem rozumowania po co zamykac auto skoro zlodziej i tak je otworzy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Mam tylu znajomych, którym ukradli auta z samochodu...a to ciekawe, jak? ;> :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Po pierwsze wyrwil lusterko i sie podlacz do alarmu ktory jest ukryty pod deska rozdzielcza to ci pogratuluje Nie chodzi o bezpośrednie podłączenie się do alarmu. Fachowcom wystarczy podłączenie się do instalacji. A co i jak później robią to nie wiem ;) Po trzecie co wy mi tu pieprz... ze zlodziej rozbroji alarm w krotkim czasie zeby radio ukrasc ???? LUDZIE TO NIE TA LIGA Ci co kradna radia to zwykle mlotki ktorzy potrafia wyrwac zamek, wybic szybe, ewentualnie otworzyc prosty zamek w drzwiach a aut z alarmem nie tykaja a nawet jak otworzy takie auto i alarm zacznie wyc a radia nie uda mu sie wumontowac w te 15 sekund to koles ucieknie. No ale tu faktycznie masz rację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...