Skocz do zawartości
Olek

Zaje...li mi dzisiaj radio z autka :-/

Rekomendowane odpowiedzi

Bo radyjko montuje się w wyjmowalnej kieszeni, albo w taki sposób, żeby szybko można było je wyjąć i się zabiera do domu. Ja tak mam, chociaż moje radio to by tylko jakiś desperat próbował ukraść - ale w sumie to przez szybę można nie zauważyć jakie to jest.

Mam tylu znajomych, którym ukradli radia z samochodu, że chyba by mi nie starczyło palców na ich policzenie (włącznie z nogami) - także to dość częsty proceder...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Varrol => a co za radyjko masz?? mi chciali oplowskie fabryczne buchnac a chodza na allegr o za jakies grosze. koles by wiecej szkod narobil niz radio byl warte, ale przyuwazylem kolesia a mial pecha bo przy fotelu kierowcy wozona byla tonfa ;]

btw. polroku pozniej cala fure mi zapierniczyli ... astra F 92r 190k km. a obok stal 3 tygodniowy golf Q

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej panowie co wy z tym alarmem - co was tak rozbawilo ????

Po pierwsze wyrwil lusterko i sie podlacz do alarmu ktory jest ukryty pod deska rozdzielcza to ci pogratuluje

Po drugie jak radio masz przymocowane a nie wsuniete to demontaz zajmie zlodziejowi duzo czasu, ale u nas nieststy o zabezpieczeniach sie nie mysli i wiekszosc znajomuch radia nie ma nawet przykreconego czego wogole nie rozumiem a potem placza ze mu z pod okna wymontowali ...

Po trzecie co wy mi tu pieprz... ze zlodziej rozbroji alarm w krotkim czasie zeby radio ukrasc ???? LUDZIE TO NIE TA LIGA

Ci co kradna radia to zwykle mlotki ktorzy potrafia wyrwac zamek, wybic szybe, ewentualnie otworzyc prosty zamek w drzwiach a aut z alarmem nie tykaja a nawet jak otworzy takie auto i alarm zacznie wyc a radia nie uda mu sie wumontowac w te 15 sekund to koles ucieknie.

Oczywiscie alarm da sie rozbroic ale nie w 15 sek chyba ze masz g a nie alarm ale zajmuja sie tym tylko ci ktorzy autra kradna a nie kradna z nich radia ... No chyba ze zostawisz na widoku aktowke - ale wtedy sam sobie jestes winny ...

I nie piep... :P mi ze to nie dziala bo tak sie sklada ze na podworku kiedys u nas wpadla grupa kradnaca radia wlasnie na tym jak jedno auto ktore chcieli otworzyc zaczelo wyc - bylo to jedyne z ktorego nic nie wyciagneli i jedyne z alarmem + ten plus ze zostali zlapani dzieki temu przez mieszkancow mojego bloku

Idac dalej waszym tokiem rozumowania po co zamykac auto skoro zlodziej i tak je otworzy ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze wyrwil lusterko i sie podlacz do alarmu ktory jest ukryty pod deska rozdzielcza to ci pogratuluje

Nie chodzi o bezpośrednie podłączenie się do alarmu. Fachowcom wystarczy podłączenie się do instalacji. A co i jak później robią to nie wiem ;)

Po trzecie co wy mi tu pieprz... ze zlodziej rozbroji alarm w krotkim czasie zeby radio ukrasc ???? LUDZIE TO NIE TA LIGA  

Ci co kradna radia to zwykle mlotki ktorzy potrafia wyrwac zamek, wybic szybe, ewentualnie otworzyc prosty zamek w drzwiach a aut z alarmem nie tykaja a nawet jak otworzy takie auto i alarm zacznie wyc a radia nie uda mu sie wumontowac w te 15 sekund to koles ucieknie.  

No ale tu faktycznie masz rację.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi