frusci Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Witam. Mam dziwną sprawe. Otóz., kiedy testowalem 3dmarka 03 i mialem odswiezanie w windowsie ustawione na 85mhz to zawsze mialem o 20-30 punktów mniej niz zawsze. Gdy dalem odswiezanie na 60mhz to punkty wzrosly o te 30 np. Sprawdzalem kilka razy. Dlaczego odswiezanie w windowsie moze miec wplyw(wprawdzie bardzo mały) na wynik. A oczywiscie VSYNF mam na OFF w 3dmarku.NA sam test lepiej dawac w windowsie najmniejsze odswiezanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 vsync nie ma znaczenia przy 3dmarku bo program liczy wyrenderowane klatki a nie wyswietlone... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 ma marginalne bo karta musi miec inna sycnchronizacje troche (kaprysy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bad_boy Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 A koles ma znowu zajebisty problem,ostatnio tu i na nvision plakal ze ma 40 pkt mniej w wyniku :lol: :lol: :lol: teraz znowu 30 pkt roznicy przy odświezaniu.Ja mam pytanie czy tobie tak sie nudzi i naprawde nie masz nic innego do roboty niz puszczanie 3dmarka naokraglo i robienia sobie problemow pod tytulem mam 30 pkt mniej ,o jezu cos jest nie tak.Wez se w cos pograj po prostu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...